Címlap

Indulnak a pályázatok!

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Portfolio múlt heti konferenciájának nyitóelőadásában elsőként jelentette be, hogy idén júniusban 133 új pályázatot fognak meghirdetni a minisztériumok az új uniós ciklus terhére, összesen 2681 milliárd forint értékben.

Azt is elárulta, hogy március végén, április elején jöhet az új közbeszerzési törvény, melyet az év második felében elfogadhatják a képviselők.

Bővebben...

 

Új pályázatok jelentek meg 32 milliárdért!

 

Nemcsak amiatt volt jelentős nap a múlt péntek a magyar fejlesztéspolitika életében mert öt Operatív Programunkat elfogadta Brüsszel, hanem amiatt is, hogy a kormány rögtön 15 fejlesztési célra meg is hirdetett pályázati kiírásokat. Ezek keretösszege együtt 32 milliárd forintot tesz ki, amelyből messze a legnagyobb az innovatív iskolák fejlesztésére fordítható (14,5 milliárd forint) fejlesztési forrás. A legtöbb friss kiírás köz-, illetve felsőoktatási intézmények, valamint egyházi fejlesztési elképzelések finanszírozására alkalmas. Érdemes azonban a kutatás-fejlesztési területen mozgó vállalkozásoknak is megnézni az egyik kiírást, hiszen egy uniós keretprogramra való felkészüléshez lehet támogatást nyerni. Egyes kiírásoknál a pályázatok benyújtási lehetősége már rögtön adott, míg más pályázatoknál még 2-3 hetet várni kell erre.

Az alábbiakban az egyes pályázati kiírásoknak csak a legfontosabb információit mutatjuk be, a részletekért érdemes az egyes linkekre kattintani.

Bővebben...

 

Megjelentek a panelprogram pályázat feltételei

PÁLYÁZATI FELTÉTELRENDSZER „Otthon Melege Program”
„Társasházak energiamegtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása” alprogram

Pályázat kódszáma: ZFR-TH/15

Bővebben...

 

Otthon Melege - panelprogram

Új panelprogram!

10 milliárdos kerettel indít társasházi energetikai pályázatot a kormány, amelyen már nem csak panelházak vehetnek részt. A legnagyobb házak ebből a körből kimaradnak, a 60 lakásosnál kisebb társasházakban 300-600 ezer forint juthat egy-egy lakásra, amit megújuló energiát használó rendszerek kiépítésére is lehet használni.

Bővebben...

 

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése

Támogatás célja:

A pályázat keretében mikro-, kis- és középvállalkozások vállalati beruházásai lesznek támogathatóak. A pályázat fókusza az elmúlt egy év kedvező feldolgozóipari trendjéhez igazodik, cél az ipari termelés felfutásának erősítése.

Pályázók köre:

Mikro-, kis- és középvállalkozások

Bővebben...

 

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása

Támogatás célja:

A program célja Magyarország területén új egyéni vagy mikro-vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására, üzleti tervük kialakításához nyújtott ismeret- és készségfejlesztéssel. A program a 25 év alatti fiatalok körében a munkanélküliség visszaszorítását célzó Ifjúsági Garancia Programhoz is közvetlenül kapcsolódik. A program keretében tervezett fő tevékenységek két pillér mentén valósulnak meg. A jelen, első pillér keretében üzleti készségfejlesztésben tapasztalt és megfelelő referenciákkal rendelkező szervezet(ek) a vállalkozásindítással, vállalkozás-fejlesztéssel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtanak, a fiatalok kompetencia-képzését, általános és speciális képzését, az üzleti tervek elkészítésének támogatását, és mentorálást biztosítják. A későbbiekben megjelenő második pillér keretében az életképes, elfogadott üzleti tervvel rendelkező fiatalok pénzbeli támogatást kaphatnak üzleti tervük megvalósítására.

Bővebben...

 

Pályázat ablakcserére!

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összességében 1,1 milliárd forinttal támogatja a homlokzati nyílászárók cseréjét az úgynevezett Otthon Melege Program keretében. A vissza nem térítendő, utófinanszírozású támogatást a kvótabevételek terhére biztosítja a szaktárca. Érdemes sietni, a pénzt általában pillanatok alatt elkapkodják.

A pályázattal elnyerhető támogatás intenzitása legfeljebb az elfogadott elszámolható költség 40 % lehet, azzal a kitétellel, hogy a pályázatonként (lakásonként) adható támogatás nyílászárócsere esetén bruttó 450 ezer forint, míg a lakások nyári hővédelmének javítását célzó, árnyékoló vagy árnyékvető szerkezetek beépítésével kombinált nyílászárók cseréje esetében legfeljebb bruttó 520 ezer forint lehet.

Bővebben...

 

AZ ELSŐ FECSKE: Fűtéskorszerűsítés - Kazáncsere

A mai napon a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a meglévő ingatlanokban lévő lakások széndioxid-kibocsátás csökkentését eredményező energiahatékonysági felújítását megvalósító beruházások – fűtéskorszerűsítés (kazáncsere) - támogatására vonatkozó pályázati felhívást tett közzé.

A pályázaton részt vehetnek azon magánszemélyek, akik a pályázattal érintett életvitelszerűen lakott lakóépület tulajdonosai. A pályázatban nem vehet részt, nem jogosult pályázni az a magánszemély, aki nem rendelkezik bejelentett magyarországi tartózkodási hellyel (állandó lakcímmel, ideiglenes tartózkodási hellyel).

Bővebben...

 

A pályázatok időzítése - friss hír!

A pályázatok kiírásáról eltérő híreket hallhattunk a médiában. A legutolsó hivatalos álláspont szerint az Operatív Programokat (a tényleges pályázatokról szóló kormányzati anyagokat) 2014. október-december között hagyja jóvá Brüsszel.

Bár szeptemberben már lesznek meghirdetett pályázatok, azok kockázatát - a későbbi uniós jóváhagyás miatt - a magyar költségvetés állja. A legtöbb pályázat megjelenése Dányi Gábor helyettes államtitkár szerint október utántól várható*.

*Forrás: Dányi Gábor (a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztések koordinációjáért
felelős helyettes államtitkára) előadása az 52. MKT Közgazdász Vándorgyűlésen.

 

Indul az új hétéves uniós költségvetési ciklus 2014–2020! Aki marad, az lemarad!

Az általános tapasztalat azt mutatja, hogy a győztes ötletek tíz-tizenöt százaléka valamilyen okból – például nincs megfelelően előkészítve, a kedvezményezett eláll a fejlesztéstől – nem valósul meg. Ez komoly probléma, de miután még a támogatási szerződés aláírása előtt történik a „hátra arc”, így végül is anyagi konzekvenciái nincsenek. Annál inkább a támogatási szerződés aláírása után.

Bővebben...

 

Megjelent az önkormányzatok és intézményeik épületenergetikai fejlesztését támogató felhívás a konvergencia régiókban.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Önkormányzatok és intézményeik épületenergetikai fejlesztése megújuló energiaforrás hasznosításával kombinálva a konvergencia régiókban” című (KEOP-2014-4.10.0/F kódszámú) pályázati felhívás.

Bővebben...

 

Fontos változások jönnek - Kezdődik a milliárdos pénzosztás

Bár egy hónap múlva megjelennek az első uniós pályázatok a 2014-2020-as időszakból, az első kifizetésekre minden bizonnyal a jövő év elejéig várni kell. Az ingyen milliók megszerzéséről azoknak sem kell lemondaniuk, akik most kezdenék el a felkészülést.

Várhatóan az eredetileg tervezettnél korábban, egy hónapon belül kiírják a 2014-2020 közötti új uniós fejlesztési időszak első pályázatait - mondta kedden Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) uniós források felhasználásáért felelős államtitkára Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Bővebben...

 

Vállalkozások számára nyújtott külső szakértői szolgáltatások

Piacképesség növelése

- az elérhető külső források bevonásával

- működési költségek csökkentésével

Pályázatok:

Elérhető pályázati, támogatási lehetőségek feltárása,

Kiírás előtti előrejelzés, felkészítés, komplex menedzsment, utógondozás

Jellemző területek:  gépbeszerzés, telephely fejlesztés, energetikai beruházások…

Bővebben...

 

Megjelent a társasház-felújítás pályázati útmutatója

Közzétette a társasházak energiahatékonyságának növelését célzó alprogram pályázati útmutatóját a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Az Otthon Melege Program alprogramjára azok a gazdasági szervezetek nyújthatnak be pályázatot, amelyek gazdálkodási formájuk szerint társasháznak vagy lakásszövetkezetnek minősülnek - hangsúlyozta az NFM hétfői közleményében.

Bővebben...

 

Jön a KOMBINÁLT MIKROHITEL pályázat

2015. áprilisában ismét elérhetővé válik az elmúlt időszak sikerterméke a KOMBINÁLT MIKROHITEL PROGRAM (KMH).

A korábbi években ezt

- új/induló és már meglévő cégek is igénybe vehették az alábbi célok megvalósítására:

- ingatlanvásárlásra, fejlesztésre, felújításra és átalakításra valamint eszközbeszerzésre egyaránt.

Bővebben...

 

Módosul a homlokzati nyílászárócsere-pályázat benyújtási határideje

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2014. szeptember 29-én, az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a Homlokzati Nyílászárócsere Alprogramot. A pályázat 1,1 milliárd forintos keretösszeggel kívánja támogatni a lakások szén-dioxid-kibocsátás csökkentést eredményező energiahatékonysági felújítását.

A pályázatokat benyújtani – elektronikus úton – 2014. október 29-én, 0:00 órától lehet.

Bővebben...

 

Mikro-, kis-, és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása

Támogatás célja:

A támogatás célja a KKV-k piacra jutási feltételeinek, különösen a külpiaci érvényesüléshez szükséges tevékenységek támogatása külföldi kiállításon, vásáron való részvételen, a piacra jutáshoz kapcsolódóan végzett marketingtevékenységen, illetve igénybe vett kiegészítő szolgáltatásokon keresztül. A vállalkozások külföldi piacokra kijutását célzó pályázat célja mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenésben, árubemutatók és üzletember találkozók megszervezésében. A kiírás célcsoportját azok a vállalkozások képezik, amelyek magasan feldolgozott, végfogyasztásra szánt termékekkel kívánnak megjelenni a külpiacokon.

Bővebben...

 

Érkeznek a milliárdok a kkv-szektorba

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) 58 milliárd forint értékben ír ki öt pályázatot abból a kilencből, amellyel a 2014–2020-as uniós költségvetési ciklus első 120 milliárd forintos kerete megindul – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.

Bővebben...

 

Mától ismertek az első Uniós pályázati kiírások!

Október elején 9 pályázat jelenik meg 120 milliárd forint keretre a 2014-2020-as európai uniós fejlesztési forrásokból - jelentette be Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára csütörtökön kormányszóvivői tájékoztatón.

Az október elején induló pályázatok!

 • Fiatalok vállalkozóvá válása - 4 milliárd forint
 • A munka és magánélet összeegyeztetés - 4 milliárd forint
 • A kisgyerekkori nevelés támogatása - 1,5 milliárd
 • 1000 új szakápoló, csecsemő- és gyermekápoló képzése - 1 milliárd
 • A kkv-k eszközbeszerzése, kapacitásbővítése - 5 milliárd
 • Kkv-k külpiacra lépésének támogatása - 5 milliárd
 • 25 évnél fiatalabb, szakképesítéssel, felsőfokú végzettséggel nem rendelkező, regisztrált munkanélküliek elhelyezkedésére - 36 milliárd
 • Az egészséges ivóvíz biztosítása - 8,7 milliárd
 • Szennyvíz kezelése - 50 milliárd

Bővebben...

 

Hogyan juthatók ingyen pénzhez ablakcsere, kazán és hűtő esetében!

Hétfőtől végre elérhetőek a kormány új lakossági energiahatékonysági pályázatai 3 lépcsőben.. Ez összesen 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást jelent három különböző pályázat esetében - jelentette be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára.

A három pályázati kiírás a következő:

1. Fűtéskorszerűsítés

Az NFM 1 milliárd forinttal támogatja a lakások fűtésének korszerűsítését amelyre, magyarországi lakóhellyel rendelkező magánszemélyek pályázhatnak. A kazáncsere-pályázaton 40 százalékos támogatást, pályázatonként és lakásonként maximálisan bruttó 650 ezer forintot lehet elnyerni, utófinanszírozási rendszerben, a kiírás szeptember 22-én jelenik meg.

2. Háztartási nagygépek (hűtők és fagyasztók) cseréje

Az NFM 627,1 millió forinttal támogatja a háztartási nagygépek cseréjét, a kiírás szeptember 25-én jelenik meg, nyugdíjas és nagycsaládos magánszemélyek pályázhatnak.

Az elérhető támogatás a gépek beszerzési árának 50 százaléka,

· az A+ energiaosztályú készülékekre maximum 25 ezer forint,

· az A++ és A+++ gépekre legfeljebb 35 ezer forint lehet.

A támogatás a megkapott támogatói okirattal a vásárláskor azonnal érvényesíthető.

3. Homlokzati nyílászárócsere

Az NFM 1,1 milliárd forinttal támogatja a homlokzati nyílászárók cseréjét, magyarországi lakóhellyel rendelkező magánszemélyek pályázhatnak. A megítélhető támogatás legfeljebb bruttó 520 ezer forint pályázatonként, utófinanszírozási rendszerben. A kiírás szeptember 29-én jelenik meg.

Így lehet pályázni

A pályázatot kizárólag elektronikus úton lehet beadni a pályázati portálon keresztül annak a személynek, aki a megvalósítás helyszínéül szolgáló ingatlan - tulajdoni lapon szereplő - tulajdonosa és ügyfélkapus regisztrációval rendelkezik a www.magyarorszag.hu Kormányzati Portálon.


A pályázatokat benyújtani pedig a meghirdetéstől számított 30. naptári napot követően, a pályázat lezárásáig vagy a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehet.


A részletes pályázati dokumentáció az egyes pályázatok meghirdetését követően az ÉMI Nonprofit Kft. pályázatkezelő szerv honlapján (www.emi.hu) érhető el.

Javasoljuk, hogy a pályázni kívánok, már most kezdjék el beszerezni a beruházás megvalósításához szükséges árajánlatokat illetve szükség esetén az engedélyeket.

 

Nyitják az EU-s csapot, 460 milliárd a kkv szektorba!

Csaknem kétéves szünet után hamarosan újra elérhetők lesznek a kis- és középvállalkozások személyi- és infrastruktúra-fejlesztéseit támogató új, uniós pályázati kiírások.

Bővebben...

 

Megjelent a fotovoltaikus rendszerek kialakítását támogató felhívás.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Fotovoltaikus rendszerek kialakítása” című (KEOP-2014-4.10.0/N kódszámú) pályázati kiírás.

Bővebben...

 

Megjelent a fotovoltaikus rendszerek kialakítása központi költségvetési szervek részére című pályázati felhívás.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Fotovoltaikus rendszerek kialakítása központi költségvetési szervek részére” című (KEOP-2014-4.10.0/K kódszámú) pályázati felhívás.

Bővebben...

 

Októberben indulnak az uniós pályázatok

Megérkeztek Brüsszelből az első észrevételek a 2014–2020-as fejlesztési időszakra vonatkozó hazai elképzelésekről, az eddigi jelzések alapján előfordulhat, hogy néhány operatív program esetében kisebb változtatásokra lesz szükség.

Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára lapunknak elmondta: az uniós észrevételek mélyen szakmai részkérdéseket érintenek, többek közt a közlekedésfejlesztési kérdések kapcsán és a gazdaságfejlesztési operatív programban nyújtandó visszatérítendő támogatások arányát illetően emelt kifogásokat az Európai Bizottság (EB). A fejlesztési célokat és irányokat összefoglaló partnerségi megállapodást márciusban küldte el hazánk az EB-nek, azóta folyamatos a belső egyeztetés az uniós és a hazai szakemberek között.

Bővebben...

 

6. oldal / 6

Szolgáltatásaink

Az alábbi linkről letölthető az Előminősítő adatlap.

Az előminősítő adatlap kitöltése és visszaküldése esetén ingyenesen elvégezzük a gazdaság előminősítését.


Cégünk magasan képzett szakemberekkel az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • Pályázatfigyelés,

 • Tanácsadás és projektgenerálás.
 • Pályázatírás és projektmenedzsment
 • Piackutatás és elemzés.
 • Közbeszerzés,

 • Megvalósíthatósági tanulmányok készítése,
 • Üzleti tervek készítése,
 • Stratégiai tervezés, szervezetfejlesztés
 • Pénzügyi tanácsadás,

 • Energetikai rendszerek tervezése, kivitelezése.

Az általunk kínált szolgáltatásokért garanciát vállalunk.

 

Fejleszteni szeretne, forrásra van szüksége?

Great Docs and Support

 

PÁLYÁZZON, használjuk ki az Uniós vissza nem térítendő forrásokat!

Munkatársaink nem csak a pályázatok felkutatásában, megírásában és levezénylésében segítenek Önnek, hanem igény esetén a hitelügyintézésben és biztosításban is.

Amit az uniós pályázathoz kínálunk:

 • Ingyenes pályázati audit (díjmentesen megvizsgáljuk, hogy cége el tud-e indulni a pályázaton)
 • Pályázati tanácsadás (tanácsadóink segítenek Önnek, hogy a legtöbbet tudja kihozni uniós projektjéből)
 • Sikerdíjas pályázatírás (Ön csak akkor fizet, ha nyert, így nem érheti veszteség)
 • Teljes körű pályázati projektmenedzsment (minden lehetséges – a pályázattal kapcsolatos – adminisztratív terhet leveszünk a válláról, így Önnek nem kell időt pazarolnia a bonyolult pályázati rendszer megismerésére)

Az igényfelmérő kérdőív a "Letöltések" menüpontban található, igény esetén ezt kérnénk kitöltve számunkra visszajuttatni.
Tovább az igényfelmérő illetve előminősítő kérdőívhez.

 

Megújuló energia - napelemes és szélgenerátoros rendszerek

Native RTL SupportCégünk igény esetén segíteni tud azáltal, hogy alternatív energiaforrások bevonásával drasztikusan lecsökkentsük az egyes háztartások, közintézmények, létesítmények energiafogyasztását.

Profilunk közé tartozik a napelemek és szélgenerátorok forgalmazása, napelemes, szélgenerátoros illetve hibrid rendszerek telepítése valamint ipari méretű fotovoltaikus erőművek építése.
Olyan komplex rendszerek megtervezését és teljes körű kivitelezését is föl tudjuk ajánlani, ahol a nap által termelt elektromosság az épület teljes energia igényét, - beleértve a fűtést is,- ki tudja szolgálni.

 

 

Statisztika

Tartalom találatai : 3325944

Ki olvas minket?

Oldalainkat 16 vendég böngészi