Címlap

Hamarosan újra pályázható az - "Állattartó telepek korszerűsítése" egyes felhívásai!

Az Agrárminisztérium március végéig a Vidékfejlesztési Program Állattartó telepek korszerűsítését támogató pályázatai keretében a sertés- és baromfitelepek számára nyitják újra a pályázati felhívásokat. Az intézkedéstől többek között a különböző járványos állatbetegségek visszaszorítását és megelőzését várják el.  közlemény alapján a. A két felhívásra a korábbi felhívások feltételei szerint lehet majd pályázni azzal, hogy az újranyitott felhívásban célzottan jelenik majd meg a járványügyi fejlesztések támogatása. Így például a fertőtlenítő berendezések, kerítések vagy telepi égetők létesítése.

A feltételek hasonlóak lesznek a 2016-ban megjelent felhívásokhoz.

Felmerülő kérdés, illetve igény esetén, kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy +36 20 377 9200-as telefonszámon.

Gönczi Zsolt, operatív igazgató

 

Ingatlanvásárlás és eszközberuházás 50%-os támogatással!

„Út a jövőbe” – Innovatív munkahelyek, képzett munkaerő biztosítása mikro-, kis- és középvállalkozásoknál

A program elsődleges célja a KKV-k kapacitásbővítő és technológia-intenzív beruházásainak támogatása, amellyel a már meglévő vagy új tevékenysége tekintetében magas hozzáadott értékű terméket állít elő vagy magas hozzáadott értékű szolgáltatást nyújt. A célt a program a magas technológiai és műszaki tartalmú beruházások megvalósításának elősegítésével szolgálja.

Bővebben...

 

GINOP-1.2.10-19 - Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai modernizációjának támogatása

 

A „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai modernizációjának támogatása" című (GINOP-1.2.10-19 kódszámú) felhívás keretében olyan vidéki vállalkozások pályázhatnak új eszközök, gépek beszerzésére, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítására, ahol egy meglévő létesítmény kapacitásának bővítése vagy egy meglévő létesítmény teljes termelési folyamatának megváltoztatása a cél.

A PÁLYÁZAT CÉLJA

A pályázat célja olyan vállalkozások támogatása, amelyek hozzáadott értéküket tekintve már önmagukban véve is növekedési potenciállal vagy exportnövelési potenciállal bírnak, valamint a projektben történő fejlesztés eredményeként helyi, nemzeti, s főként nemzetközi hálózatokba kapcsolódnak be, vagy ebben való működésük mértéke növekszik.

Bővebben...

 

GINOP-5.2.4-19 Új Gyakornoki program

GINOP-5.2.4-19 Új Gyakornoki program

Megjelent a GINOP-5.2.4-19 Új gyakornoki program, amely keretében támogatják a gyakornokok bérét és járulékait, a mentor bérét és járulékait 6 hónapig (gyakornokokat további 3 hónapig kell foglalkoztatni), továbbá ezen költségek akár 40%-át eszközbeszerzésre lehet fordítani, mely átalány alapú, így árajánlatot sem kell benyújtani!

Bővebben...

 

A Magyar Falú Program újabb pályázatai

Négy újabb pályázat jelent meg a Magyar Falú Program keretében éspedig 1. önkormányzati tulajdonú útfelújítás, 2. Járdafelújítás anyagtámogatása, 3. polgármesteri hivatalok fejlesztésére, 4. falu-, vagy tanyabusz cseréje

 

1. Az önkormányzati tulajdonú útfelújításnál a pályázók közhasználatú parkoló felújításra és kialakításra is pályázhatnak, kerékpárutakat és hidakat renoválhatnak. Egy pályázó maximum harmincmillió forintig támogatható. A végső beadási határidő szeptember másodika.

2. Járdafelújítás anyagtámogatására maximum ötmillió forint nyerhető el, a végső beadási határidő augusztus 30.

Bővebben...

 

épületenergetikai felhívás egyházak számára

KEHOP-5.2.13. - Pályázatos épületenergetikai felhívás egyházak számára

10 milliárd forintos keretösszeggel hamarosan megjelenik a Pályázatos épületenergetikai felhívás egyházak számára, melynek keretében minimum 50, maximum 225 millió forint igényelhető az egyházi intézmények hőtechnikai adottságának javítására, fűtési, hűtési, szellőztetési és használati melegvíz rendszereinek korszerűsítése.

Bővebben...

 

Magyar Falu Program

 

Februártól indulnak a Magyar Falu Program első pályázatai, amelyek ősz közepéig ütemezetten jelennek meg ebben az évben. Az önkormányzatokkal szemben nincs önerőelvárás, a finanszírozásnál pedig előnyt élveznek majd az alacsonyabb adóerő-képességű települések. A pályázatokat a Magyar Államkincstár bonyolítja le és a végső beadási határidő lejárta után körülbelül hatvan napon belül kibocsátják a támogatói okiratot sikeres pályázat esetében és azt követően napok kérdése, hogy a források az önkormányzatok számlájára kerüljenek.

Rövid ismertető a várható kiírásokról:

 

Bővebben...

 

Élelmiszeripari beruházási pályázat 2018 őszén utoljára ebben a ciklusban!

2018 őszén 50 milliárd forintos keretösszeggel újra lehetséges lesz a Vidékfejlesztési Program keretében élelmiszeripari beruházások támogatására pályázni.

Az átlagos támogatási intenzitás 50% lesz.

Bővebben...

 

Újra beadhatok a pályázatok a KKV-k eszközbeszerzését támogató felhívásra

Ismét megnyílt a lehetőség a kis-és középvállalkozások számára, hogy támogatási igényt nyújtsanak be a rendkívül népszerű GINOP-2.1.8-17A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című felhívásra.

A pályázatok benyújtásának új határideje 2018. szeptember 27, 12:00.

Az igényelhető támogatás összegét a korábbi duplájára, 30 millió forintra növelték.

Bővebben...

 

4,5 milliárd forint Pest megyei önkormányzati bölcsődék fejlesztésére

A Pest megyei önkormányzati tulajdonú bölcsődei ellátást nyújtó intézmények fejlesztését támogató pályázati kiírás jelent meg 4,5 milliárd forint keretösszeg erejéig.

Bővebben...

 

Utolsó alkalom! - Élelmiszeripari beruházási pályázat 2018 őszén!

 

2018 őszén 50 milliárd forintos keretösszeggel újra lehetséges lesz a Vidékfejlesztési Program keretében élelmiszeripari és borászati beruházások támogatására pályázni. A várható átlagos támogatási intenzitás 50% lesz.

A Felhívás keretében a TEÁOR 10 és 11 besorolás szerinti - mezőgazdasági termelőnek nem minősülő mikro- és kisvállalkozás esetén kizárólag az Európai Unióról szóló Szerződés 1. számú mellékletében szereplő mezőgazdasági termékek (továbbiakban: Annex I. termék) előállítására vonatkozó – tevékenységekhez kapcsolódó, élelmiszeripari feldolgozást szolgáló projektek támogathatóak az alábbi célterületi bontásban:

Kivétel a TEÁOR 1020 (halfeldolgozás és tartósítás), TEÁOR 109 (takarmánygyártás) és TEÁOR 1102 (szőlőbor termelése) alá tartozó tevékenységek.

Bővebben...

 

Hamarosan újra indul az építőipari cégek támogatási programja

A támogatásra 10 és 250 fő közti foglalkoztatotti létszámú vállalatok pályázhatnak 50 millió és egymilliárd forint közötti összegre, vissza nem térítendő támogatásként.

a Magyarországon székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező, a kis- és középvállalkozások amennyiben:

a) 41.10-43.99 TEÁOR közötti vagy a 71.11. TEÁOR tevékenységi területen működnek,

b) alkalmazotti létszáma 10 és 250 fő között van, és a legalább 20 fős létszámot a fenntartási időszak teljes időtartama alatt fenntart,

c) legalább három teljes lezárt üzleti évvel rendelkezik,

d) vállalja, hogy a beruházással létrehozott tevékenységet az üzembe helyezés időpontjától számított legalább öt évig fenntartja,

e) a támogatás ösztönző hatásokkal bír

Bővebben...

 

Energetikai korszerűsítés és napelemes rendszerek.

Cégünk megkezdte a napelemes rendszerek, illetve háztartási méretű szélerőművek teljeskörű kivitelezését (tervezését és telepítését) illetve ezen tevékenységekkel párhuzamosan a lakóépületek energetikai korszerűsítésében is hathatós segítséget nyújt.

Bővebben...

 

Új pályázat a láthatáron vendéglátóhelyeknek.

 

Újabb 300 milliárd forintos pályázati csomag startolhat el ősszel, ezúttal a konyhatechnológiát és a gépészetet fejleszthetik a vendéglátóhelyek

A vendéglátóhelyek is akár önerő nélkül megvalósítható fejlesztési lehetőséghez jutnak, ha elstartol a Kisfaludy szállásfejlesztési konstrukcióhoz hasonló, őszre tervezett pályázati csomag.

Bővebben...

 

Napelemfarmok létesítése

A kormány támogatja, hogy a földművesek, továbbá földművesek tulajdonában álló gazdasági társaságok kisteljesítményű erőművekből álló naperőműveket és napelemfarmokat hozzanak létre (2125/2017. (XII. 29.) kormányhatározat).

Kisteljesítményű erőművek alatt azon úgynevezett nem engedélyköteles kiserőműveket kell érteni, amelyek névleges teljesítménye 0,5 MW-nál kisebb. Egy darab naperőmű telepítéséhez kb. 1,2-1,3 hektár terület szükséges. A kisteljesítményű naperőműveket jó „benapozottságú” területeken érdemes elhelyezni. A naperőműveket meg lehet valósítani egyéni beruházásban, szigetszerűen vagy közös beruházásban, több naperőművet egymás mellé telepítve, úgynevezett napelemfarmokban. A kormány mindkét megvalósítási módot támogatja.

Bővebben...

 

VP2-4.1.3.6-17 Borszőlőültetvény telepítés támogatása

Támogatható: Új borszőlőültetvény telepítése.

A legkisebb támogatható ültetvényméretnek el kell érni az 0,25 ha-t, a legkisebb támogatható táblaméretnek a 0,25 ha területnagyságot. A támogatható tevékenység magában foglalja az ültetvény művelésmódjának megfelelő támrendszer kialakítását is.

Bővebben...

 

GINOP-4.1.4-19 "Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása

Támogatási kérelmet mikro- kis- és középvállalkozások nyújthatnak be.

Támogatás mértéke: max. 55%;

Támogatás összege: min. 3 millió Ft, max. 100 millió Ft.

Jelen felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtása 2019. november 11. 9.00 órától 2020. január 15. 10.00 óráig lehetséges.

Az alábbi értékelési határnapokig benyújtásra került projektek kerülnek együttesen elbírálásra:

2020. január 15. 10 óra 00 perc

Bővebben...

 

MUNKÁSSZÁLLÁS ÉPÍTÉSÉNEK TÁMOGATÁSA

A felhívás célja a foglalkoztatás elősegítése céljából munkaerőpiaci mobilitást elősegítő munkásszállások kialakítása. A rendelkezésre álló keretösszeg 5 milliárd Ft.

A támogatási kérelmek benyújtására várhatóan 2019. október 10. – 2020. május 25. között kerülhet sor, a támogató döntések épület építésre/felújításra irányuló projekt esetén 2020.12.31-ig, helyi infrastruktúra fejlesztéshez nyújtott támogatás esetén 2021.06.30-ig hozhatók.

PÁLYÁZOK KÖRE:

· Helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások, valamint ezek 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaságok

· Azok a nem állami tulajdonú gazdasági társaságok, melyek vállalatcsoport-szintű foglalkoztatotti létszáma nem haladja meg a 12 ezer főt a benyújtást megelőző lezárt üzleti évben, és amely (vállalatcsoport esetén bármely vállalat) rendelkezik legalább 3 lezárt üzleti évvel.

Bővebben...

 

GINOP-5.2.4-19 Új Gyakornoki program

GINOP-5.2.4-19 Új Gyakornoki program

Megjelent a GINOP-5.2.4-19 Új gyakornoki program, amely keretében támogatják a gyakornokok bérét és járulékait, a mentor bérét és járulékait 6 hónapig (gyakornokokat további 3 hónapig kell foglalkoztatni), továbbá ezen költségek akár 40%-át eszközbeszerzésre lehet fordítani, mely átalány alapú, így árajánlatot sem kell benyújtani!

Bővebben...

 

Egyházak és Önkormányzatok részére újabb pályázati felhívások a Magyar Falú Programban.

Az augusztusban induló négy felhívásra az 5 ezer lélekszám alatti kistelepülések pályázatait várják, a temetők esetében pedig a helyi egyházközségek is pályázhatnak.

1. 1. a temetőkre vonatkozó kiírásoknál maximum 30 millió forintos támogatás:

· ravatalozók felújítására, illetve új ravatalozó építésére lehet pályázni,

Beadási határidő: 2019.08.12-2019.09.05-e között

2. 2. a temetőkre vonatkozó kiírásoknál maximum 5 millió forintos támogatás:

· temetői járda felújítására,

· víznyerőhely,

· hulladéktároló vagy illemhely létesítésére,.

Beadási határidő: 2019.08.12-2019.09.05-e között

3. 3. Az óvodaudvarok fejlesztése esetében pályázónkként 5 millió forintot nyerhetnek el a települések például a

· kültéri játszóeszközök cseréjére,

· játszóeszköz-tárolókra,

· hűsítő kismedence létesítésére,

· fásításra, parkosításra,

· kerékpár- és babakocsi-tárolók építésére,

· illetve akadálymentesítésre.

beadási határidő: : 2019.08.26-2019.09.10-e között

4. A közterület karbantartási eszközök beszerzése esetében a pályázók maximum 15 millió forintot nyerhetnek el például

4. · munkagépek,

· traktorok,

· ágaprítók,

· fűkaszák beszerzésére.

beadási határidő: : 2019.08.21-2019.09.05-e között

Bővebb információ a részletes felhívásokról itt

 

GINOP-4.1.4-19 "Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása

Támogatási kérelmet mikro- kis- és középvállalkozások nyújthatnak be.

Támogatás mértéke: max. 55%;

Támogatás összege: min. 3 millió Ft, max. 100 millió Ft.

A támogatható tevékenységek az alábbiak:

Bővebben...

 

Megjelent a faluprogram első ütemének ismertetése

A Magyar Falu Program első ütemének 75 milliárd forintos támogatásról jelent meg kormányhatározat a Magyar Közlönyben. A pénz lakhatásra, közszolgáltatásokra, valamint közösségi terek kialakítására fordítható.

A jövő évi állami költségvetést terhelő - pontosan 75 milliárd 265 millió forint, amely a kincstári díjat is tartalmazza - a Magyar Falu Program első alprogramját fedezi.

5 000 fő alatti települések számára kerül kiírásra.

Bővebben...

 

Borászati beruházási pályázat 2018 őszén utoljára ebben a ciklusban!

2018 őszén 50 milliárd forintos keretösszeggel újra lehetséges lesz a Vidékfejlesztési Program keretében borászati beruházások támogatására pályázni.

Az átlagos támogatási intenzitás 50% lesz.

Bővebben...

 

Szeptembertől jelentősen átalakul a pályázati piac!

A Kormány a megszűnt támogatásoktól elvont pénzeket olyan programokhoz csoportosítják át, amelyeknél jelentős volt a túljegyzés.

Előre láthatóan szeptember végével felfüggesztik a GINOP-2.1.2-es kutatás fejlesztési pályázatot, miután 21 milliárd forinttal csökkent a támogatási keret. A felszabaduló összeget a GINOP-2.1.8 adaptív innováció pályázatra tette át a hatóság. Ez a pályázat jelenleg be van zárva, de várhatóan újra meg fogják nyitni és ezúttal is 15 millió forintot lehetett kérni új eszköz beszerzésére.

Bővebben...

 

NFA-2018-KKV Pályázati felhívás mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására

 

Jelen Felhívás célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának javítása érdekében az – új munkahelyek létrehozását eredményező – munkahelyteremtő beruházások támogatása.

A pályázat benyújtásának határideje

A pályázatot 2018. július 23-tól 2018. szeptember 10-ig lehet benyújtani.

Bővebben...

 

Még nyitva álló Uniós pályázatok!

A Széchenyi 2020 keretében jelenleg m ég tizenhárom pályázat közül választhatnak a vállalkozások.

100 százalékos támogatású pályázatok

Hét kiírás kínál összesen 70 milliárd kerettel 100 százalékos támogatást. Azaz, ezeknél egyáltalán nem kell a pályázóknak a zsebükbe nyúlniuk, a projekt teljes költségét megtéríti a pályázati forrás.

 • Gyakornoki program: Maximum 30 millió forint támogatás kérhető a gyakornokok foglalkoztatása és belső költségek megtérítése mellett. A pályázat a foglalkoztatás növelését segíti.
 • Bővebben...

 

Szeptemberben indul az új K+F pályázat

Új kutatás-fejlesztési pályázat indul a szeptemberbenGINOP-2.2.1-18 K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések” név alatt.

A tervezet szerint minimum 350 millió, maximum 2 milliárd forint támogatást igényelhetnek a konzorciumban induló vállalatok, nonprofit társaságok, költségvetési szervek és felsőoktatási intézmények. Az egyes konzorciumi tagoknak legalább 50 millió forint, vagy a projekt teljes támogatási összegének 5%-át kitevő támogatást kell igényelnie.

A pályázatokat 2018. szeptember 3-tól 2018. október 16-ig lehet benyújtani.

Bővebben...

 

Még nyitva álló pályázati kiírások:

Vidéken:

· GINOP-2.1.3-15 Iparjog - szellemi tulajdon védelem 6 millió forintig, 100%-os támogatással

Bővebben...

 

A Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítását támogató pályázat

A Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítását támogató pályázati felhívás jelent meg 4,5 milliárd forintértékben.

A támogatási kérelmeket május 21-étől lehet beadni a kormány Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási programjának idei második pályázati kiírására.

Bővebben...

 

Eszközberuházás támogatására pályázhatnak a Pest megyei kkv-k

Megjelent a pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásait támogató pályázati felhívás 4,5 milliárd keretösszeggel – jelentette be Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásért felelős államtitkár. A támogatási kérelmeket január 31-től lehet beadni a kormány a Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási programjának 2017. évi ötödik pályázati kiírására.

Bővebben...

 

VP5-4.1.6-4.2.3-17 Mezőgazdasági- és feldolgozó üzemek energiahatékonyságának javítása

A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 35,00 milliárd forint az alábbi célterületi bontásban:

- a Felhívás 1. célterülete („Az energiafelhasználás csökkentése, és az erőforrás-hatékonyság javítása kertészeti üzemekben és állattartó gazdaságokban.”) keretében igénybe vehető keretösszeg: 30,00 milliárd Ft,

- a Felhívás 2. célterülete („Az energiafelhasználás csökkentése, és az erőforrás-hatékonyság javítása élelmiszeripari- és borászati üzemekben.”) keretében igénybe vehető keretösszeg: 5,00 milliárd Ft

Bővebben...

 

2. oldal / 6

Szolgáltatásaink

Az alábbi linkről letölthető az Előminősítő adatlap.

Az előminősítő adatlap kitöltése és visszaküldése esetén ingyenesen elvégezzük a gazdaság előminősítését.


Cégünk magasan képzett szakemberekkel az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • Pályázatfigyelés,

 • Tanácsadás és projektgenerálás.
 • Pályázatírás és projektmenedzsment
 • Piackutatás és elemzés.
 • Közbeszerzés,

 • Megvalósíthatósági tanulmányok készítése,
 • Üzleti tervek készítése,
 • Stratégiai tervezés, szervezetfejlesztés
 • Pénzügyi tanácsadás,

 • Energetikai rendszerek tervezése, kivitelezése.

Az általunk kínált szolgáltatásokért garanciát vállalunk.

 

Fejleszteni szeretne, forrásra van szüksége?

Great Docs and Support

 

PÁLYÁZZON, használjuk ki az Uniós vissza nem térítendő forrásokat!

Munkatársaink nem csak a pályázatok felkutatásában, megírásában és levezénylésében segítenek Önnek, hanem igény esetén a hitelügyintézésben és biztosításban is.

Amit az uniós pályázathoz kínálunk:

 • Ingyenes pályázati audit (díjmentesen megvizsgáljuk, hogy cége el tud-e indulni a pályázaton)
 • Pályázati tanácsadás (tanácsadóink segítenek Önnek, hogy a legtöbbet tudja kihozni uniós projektjéből)
 • Sikerdíjas pályázatírás (Ön csak akkor fizet, ha nyert, így nem érheti veszteség)
 • Teljes körű pályázati projektmenedzsment (minden lehetséges – a pályázattal kapcsolatos – adminisztratív terhet leveszünk a válláról, így Önnek nem kell időt pazarolnia a bonyolult pályázati rendszer megismerésére)

Az igényfelmérő kérdőív a "Letöltések" menüpontban található, igény esetén ezt kérnénk kitöltve számunkra visszajuttatni.
Tovább az igényfelmérő illetve előminősítő kérdőívhez.

 

Megújuló energia - napelemes és szélgenerátoros rendszerek

Native RTL SupportCégünk igény esetén segíteni tud azáltal, hogy alternatív energiaforrások bevonásával drasztikusan lecsökkentsük az egyes háztartások, közintézmények, létesítmények energiafogyasztását.

Profilunk közé tartozik a napelemek és szélgenerátorok forgalmazása, napelemes, szélgenerátoros illetve hibrid rendszerek telepítése valamint ipari méretű fotovoltaikus erőművek építése.
Olyan komplex rendszerek megtervezését és teljes körű kivitelezését is föl tudjuk ajánlani, ahol a nap által termelt elektromosság az épület teljes energia igényét, - beleértve a fűtést is,- ki tudja szolgálni.

 

 

Statisztika

Tartalom találatai : 3333387

Ki olvas minket?

Oldalainkat 19 vendég böngészi