Címlap

Újra beadható a VNT-2020-1 versenyképesség-növelő támogatás!

Megjelent a VNT-2020-1 versenyképesség-növelő támogatás kiírása. A támogatást úgy tervezték, hogy legalább 150 000 euró beruházási tervvel és a meglévő munkahelyek fenntartása céljából támogassa a vállalatokat. A kormányzati intézkedések alapján a versenyképesség javítását célzó támogatási felhívás (azonosítószám: VNT-2020-1) 50 milliárd forintos költségvetéssel ismét elérhető a közepes és nagy vállalkozások számára.

A pályázatokat 2020. november 25-én 12:00 órától lehet benyújtani, ezt követően azonban a korlátozott költségvetés miatt a pályázati felhívásnak megfelelően bármikor lezárható.

Az előző pályázati felhívásokhoz képest a mostani pályázati felhívás fő különbségei a következők:

· A támogatás összege 50% helyett a beruházás 33% -a.

· Korábban kedvezményezettek vállalták, hogy fenntartsák a bázis létszám napjától a kérelem végéig a beruházás, de legalább addig, amíg december 31, 2020, de most már megváltozott június 30, 2021.  A pályázó alaplétszámának legalább 30 főnek kell lennie.

· Az új kedvezményezettek kötelezik magukat arra, hogy befektetésüket legalább nettó 150 000 euró értékben teljesítik Magyarországon 2021. december 31-ig.

A tervezett beruházások országosan megvalósíthatóak mindenhol, Budapesten és Pest megyében is!

Elszámolható költségek:

· eszközbeszerzés,

· építés (új építés, felújítás, bővítés),

· licenc, know-how beszerzés, szabadalom vásárlás,

· ingatlan vásárlás (maximum a beruházás 25%-ig) a 7/2020 KKM rendelet 2. melléklete alapján.

A fejlesztés megvalósulásának helyszíne a támogatást igénylő bejegyzett magyarországi székhelye, telephelye vagy fióktelepe lehet.

Támogatói döntés esetén 100% előleg kifizetés történik.

Felmerülő kérdés, illetve igény esetén, kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy +36 20 377 9200-as telefonszámon.

Gönczi Zsolt, operatív igazgató

 

Fejleszteni szeretne, forrásra van szüksége?

Great Docs and Support

 

PÁLYÁZZON, használjuk ki az Uniós vissza nem térítendő forrásokat!

Munkatársaink nem csak a pályázatok felkutatásában, megírásában és levezénylésében segítenek Önnek, hanem igény esetén a hitelügyintézésben és biztosításban is.

Amit az uniós pályázathoz kínálunk:

  • Ingyenes pályázati audit (díjmentesen megvizsgáljuk, hogy cége el tud-e indulni a pályázaton)
  • Pályázati tanácsadás (tanácsadóink segítenek Önnek, hogy a legtöbbet tudja kihozni uniós projektjéből)
  • Sikerdíjas pályázatírás (Ön csak akkor fizet, ha nyert, így nem érheti veszteség)
  • Teljes körű pályázati projektmenedzsment (minden lehetséges – a pályázattal kapcsolatos – adminisztratív terhet leveszünk a válláról, így Önnek nem kell időt pazarolnia a bonyolult pályázati rendszer megismerésére)

Az igényfelmérő kérdőív a "Letöltések" menüpontban található, igény esetén ezt kérnénk kitöltve számunkra visszajuttatni.
Tovább az igényfelmérő illetve előminősítő kérdőívhez.

 

Megújuló energia - napelemes és szélgenerátoros rendszerek

Native RTL SupportCégünk igény esetén segíteni tud azáltal, hogy alternatív energiaforrások bevonásával drasztikusan lecsökkentsük az egyes háztartások, közintézmények, létesítmények energiafogyasztását.

Profilunk közé tartozik a napelemek és szélgenerátorok forgalmazása, napelemes, szélgenerátoros illetve hibrid rendszerek telepítése valamint ipari méretű fotovoltaikus erőművek építése.
Olyan komplex rendszerek megtervezését és teljes körű kivitelezését is föl tudjuk ajánlani, ahol a nap által termelt elektromosság az épület teljes energia igényét, - beleértve a fűtést is,- ki tudja szolgálni.