CímlapCégünkrőlCégtörténet

Cégtörténet

Bemutatkozás:

A Független Nemzetközi Tanácsadó Iroda Kft. 2010 óta van jelen az tanácsadó és projektmenedzsment, internetes, reklám és szolgáltató piacon. Széles körű szakmai kapcsolatrendszerünkből fakadóan, olyan elismert informatikai, gazdasági, jogi és oktatási szakemberek, specialisták elérhetőségével rendelkezik, akikkel a megvalósítandó projektek jellegéből adódóan team-munkában, bevált vagy kísérleti módszerek alkalmazásával tudunk dolgozni.

Alapfilozófiánk, hogy az általunk kínált megoldások a megrendelő sajátosságainak, lehetőségeinek figyelembevételével legjobban feleljenek meg az igényeknek.

A Független Nemzetközi Tanácsadó Iroda Kft célja, hogy az Európai Uniós pályázatokon a magyarországi települési önkormányzatok, intézmények, vállalkozások, vállalkozók eredményesen vegyenek részt. Magyarország a lehető legtöbb un. Uniós forráshoz jusson az elképzelések, tervek és kitűzött célok megvalósítása érdekében.

Munkatársaink: angol, német, francia nyelven beszélő, műszaki és informatikai mérnökök, közgazdász, agrármérnök, tanár, bankár, jogász, környezetvédelmi mérnök, építész, minőségbiztosítási szakember. Természetes elvárás, hogy a pályázatírás és projektmenedzsment szakértője is legyen. Ugyanakkor néhányan különböző szervezeteknél (Irányító Hatóságok, minisztériumok, stb.) oktató, szakértői és bírálói tevékenységet is végeznek.

Projektjeink kidolgozásánál és megvalósításakor mindig a tökéletességre törekszünk, így biztosítván ügyfeleink részére a sikert és taros növekedést.

Vállalkozások, vállalatok és családok számára egyaránt, teljes körű gazdasági, pénzügyi menedzsmentet nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy átlátjuk a teljes pénzügyi piacot, ismerjük a pénzintézetek összes ajánlatát, ezek minden előnyét és hátrányát.

Tevékenységünk legfontosabb eleme, hogy a pénzintézetektől maximálisan függetlenek vagyunk, egyik bank, biztosító felé sem vagyunk elkötelezettek, nem kell mindenáron egyiket sem rátukmálni az ügyfeleinkre. Megtehetjük azt, hogy az ügyfelünk érdekeit tarthatjuk szem előtt, és az összes pénzintézet ajánlatát átvizsgálva, megkeressük az ügyfél számára legkedvezőbbet, legolcsóbbat.

 

Módosítás dátuma: 2015. augusztus 23. vasárnap, 15:09

 

Fejleszteni szeretne, forrásra van szüksége?

Great Docs and Support

 

PÁLYÁZZON, használjuk ki az Uniós vissza nem térítendő forrásokat!

Munkatársaink nem csak a pályázatok felkutatásában, megírásában és levezénylésében segítenek Önnek, hanem igény esetén a hitelügyintézésben és biztosításban is.

Amit az uniós pályázathoz kínálunk:

  • Ingyenes pályázati audit (díjmentesen megvizsgáljuk, hogy cége el tud-e indulni a pályázaton)
  • Pályázati tanácsadás (tanácsadóink segítenek Önnek, hogy a legtöbbet tudja kihozni uniós projektjéből)
  • Sikerdíjas pályázatírás (Ön csak akkor fizet, ha nyert, így nem érheti veszteség)
  • Teljes körű pályázati projektmenedzsment (minden lehetséges – a pályázattal kapcsolatos – adminisztratív terhet leveszünk a válláról, így Önnek nem kell időt pazarolnia a bonyolult pályázati rendszer megismerésére)

Az igényfelmérő kérdőív a "Letöltések" menüpontban található, igény esetén ezt kérnénk kitöltve számunkra visszajuttatni.
Tovább az igényfelmérő illetve előminősítő kérdőívhez.

 

Megújuló energia - napelemes és szélgenerátoros rendszerek

Native RTL SupportCégünk igény esetén segíteni tud azáltal, hogy alternatív energiaforrások bevonásával drasztikusan lecsökkentsük az egyes háztartások, közintézmények, létesítmények energiafogyasztását.

Profilunk közé tartozik a napelemek és szélgenerátorok forgalmazása, napelemes, szélgenerátoros illetve hibrid rendszerek telepítése valamint ipari méretű fotovoltaikus erőművek építése.
Olyan komplex rendszerek megtervezését és teljes körű kivitelezését is föl tudjuk ajánlani, ahol a nap által termelt elektromosság az épület teljes energia igényét, - beleértve a fűtést is,- ki tudja szolgálni.

 

 

Ki olvas minket?

Oldalainkat 18 vendég böngészi