CímlapSzolgáltatásokProjektmenedzsment-pályázatírásPályázatírás

Pályázatírás

Pályázatfigyelés

Cégünk pályázatfigyelési szolgáltatása révén több, mint 500 hazai, tárfinanszírozott és közvetlen brüsszeli forrást közvetít ügyfeleinek. Információnk naprakészek, pontosak és sok esetben megelőzik a hivatalos közzététel időpontját. Klienseink számára garantáljuk szerződésünk értelmében minimum évi 8 lehetőség felkutatását, fejlesztési elképzeléseik megvalósításához. Különös figyelmet fordítunk az Új Széchenyi Terv, az Új Magyarország Fejlesztési Terv, az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program kiírásaira, továbbá a Minisztériumok pályázataira, non-profit szervezetek támogatásaira és a Brüsszeli Uniós lehetőségekre.
Szolgáltatásaink közé tartozik a forrástérkép készítés, melynek során felmérjük a pályázni kívánó szervezet adottságait, mutatóit és fejlesztési elképzeléseit, melyeket összevetve a lehetőségekkel kielemzünk. Az analizálás végeredménye egy konkretizált pályázati kiírásokhoz rendelt projekt lista, melyben feltüntetésre kerülnek összegszerűen fejlesztési területek támogatási intenzitással valamint elnyerhető pénzösszeggel. Természetesen az így elkészült forrástérkép egy pályázati naptár formájában ütemtervet is magában hordoz. A dokumentum alapján ügyfelünk felmérheti pénzügyi lehetőségeihez rendelten a jövőbeli fejlesztési támogatások nagyságrendjét illetve megvalósulási idejét, azaz ezzel is segítünk a középtávú stratégiák végrehajtásában/kivitelezésében.
A fentiek mellett az érdeklődők weboldalunkon történő feliratkozás által ingyenes hírlevelekhez juthatnak, melyet havi rendszerességgel frissítve küldünk. A hírlevelek az aktuálisan megjelenő pályázati lehetőségekre hívják fel a potenciális pályázók figyelmét.
Ügyfeleink számára minden témára kiterjedő pályázati összefoglalókat készítünk az aktuálisan pályázható és a várhatóan megjelenő kiírásokról havi rendszerességgel. Ezen felül minden pályázati lehetőséget cégre illetve önkormányzatra szabottan azonnal jelzünk. A havi összefoglalóban az aktív és tervezett kiírásokról rövid leírást, támogatási intenzitás megjelölést, minimum és maximum támogatási összeget illetve benyújtási határidőt tüntetünk fel. Az összefoglaló célja, hogy áttekinthető keretbe foglalja az általunk kínált lehetőségeket.
Klienseinkkel hosszú távon kívánunk együtt dolgozni, ezért egy-egy befejezett projekt vagy lejárt szerződés után is kapcsolatban maradunk. Ennek egyik megnyilvánulása a 3 illetve 6 hónapon keresztül történő hírlevél szolgáltatás fenntartása, mely lehetőséget nyújt a további projektötletek megszületéséhez.
Igény szerint tudjuk biztosítani romániai pályázati lehetőségek magyar nyelvű leírásait, elősegítve ezzel a magyar vállalkozások külpiaci terjeszkedését.
Pályázatírás
A megfelelő pályázat kiválasztása és a körültekintő projektgenerálás után szolgáltatásunk fő eleme maga a pályázatírás. Pályázatíróink különböző végzettségű szakemberek, akiknek munkáját cégünk több éves szakértelme, azaz évek során felhalmozott know-howja segíti abban, hogy ügyfeleink számára sikeres pályázatokat készítsenek (több mint 400 nyertes pályázati referencia). Mindez a tudás teszi lehetővé, hogy ügyfeleink részére garanciákat kínáljunk szolgáltatásunkhoz, ezáltal a velünk való együttműködés kockázatmentes legyen. Az általunk készített dokumentációkra formai és tartalmi garanciákat egyaránt vállalunk, hogy a kölcsönös bizalom már a kezdetekkor kialakuljon.
Fontos számunkra, hogy klienseink válláról a lehető legtöbb, a pályázáshoz kapcsolódó terhet levegyük, megkönnyítsük az előkészítés folyamatát. A pályázatok egyeztetése/aláíratása ügyfeleink telephelyén vagy székhelyén történik, bárhol is legyenek az országban. Természetesen a felmerülő hiánypótlások, tisztázó kérdések illetve nyertesség után támogatási szerződések beadása is feladatink közé tartozik, akárcsak a pályázati projektmenedzsment vagy utógondozás, amely szolgáltatásunk a támogatások lehívását hivatott zökkenőmentessé tenni.
Szakmánkban nagyon fontos a határidők pontos betartása, mely a pályázatírót és a pályázót is kötelezi. Általában egy pályázati dokumentáció elkészítése egy hét időtartamtól a több hónapos megfeszített teamben történő munkavégzésig is kiterjedhet. Ebből adódóan ennek előzetes felmérése lényeges szempont.
Pályázatírási palettánk a legegyszerűbb technológiafejlesztéses pályázattól a legösszetettebb munkát igénylő városrehabilitációs pályázatokig terjed, nagy hangsúlyt fektetve az értékelő táblák vagy akár egy döntés-előkészítői csoport kívánalmaira.
Lényeges tehát, hogy ügyfeleink számára megkönnyítjük a pályázat előkészítési folyamatait, javaslatokat teszünk arra, hogyan válhat nyertessé, milyen vállalásokat tegyen illetve a szükséges külső szakértőket is bevonjuk, amennyiben a projekt szakmai tartalma indokolja vagy előírja.
Tanácsadás
Szolgáltatásunk egyik alappillére a tanácsadás. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy már az első találkozás alkalmával egy ingyenes konzultáció keretében felmérjük a potenciális pályázó lehetőségeit és olyan projektjavaslatokat tárjunk elé, melyek testhezállóak mind pénzügyi mind ütemezési szempontból. Az értékesítési tanácsadáson túl a már szerződéses időtartamban egy mélyrehatóbb, átfogóbb konzultációs fázis indul el. Pályázatíró kollégáink folyamatosan elérhetőek, a felmerülő kérdésekre azonnal válaszolnak. A pályázati kiírások megjelenése előtt- a már társadalmi egyeztetésen lévő- tervezetből is teljes körű tájékoztatást nyújtunk.
A fejlesztési elképzeléseket a projektgenerálás folyamatában az ügyféligényhez igazítva igyekszünk az értékelő tábla vagy saját többéves tapasztalataink alapján a legesélyesebbé tenni, meghatározni az ésszerű vállalások formáját és mértékét. A projektek kapcsán személyes helyszíni konzultációk zajlanak, gyakorlatilag szolgáltatásunk révén ügyfeleink szervezete egy szaktanácsadó, pályázatíró munkatárssal bővül. Konzultánsaink személyes kapcsolatra törekszenek, igyekszünk elérni, hogy klienseink minden fejlesztési elképzelés vagy beruházás előtt kikérjék szakértői véleményünket. Ennek köszönhetően évek múltán újra és újra felkeresik cégünket, legfőképp nagyobb beruházási elképzeléseik véglegesítése előtt.
A konzultáns pályázatírók bizonyos esetekben projekt teamekbe állnak össze. Ez indokolt lehet, ha rövid határidővel dolgozunk, vagy ha a projekt komplexitása és mérete úgy kívánja.
A tanácsadás során amennyiben szükséges bevonásra kerülnek külső szakértők. Alkalmazásukat a pályázati útmutatók előírásai teszik kötelezővé. Cégünk széles partneri körrel rendelkezik ezen a téren is, legyen szó környezettervező rehabilitációs szakmérnökről, marketing tanácsadókról, környezetnevelési szakértőkről vagy esélyegyenlőségi szakértőkről. Az energetikai pályázatok révén tanácsadó mérnökeink cégünk alkalmazottai, így az együttműködés még gördülékenyebb mind klienseinkkel, mind a kliensekhez rendelt pályázatírókkal.
Összességében tanácsadási tevékenységünk gerincét az adja, hogy megkíméljük ügyfeleinket attól, hogy a pályázati felhívások, útmutatók, közlemények és előírások útvesztőjében eltévedjenek. Naprakész információk alapján megmutatjuk a lehetőségeket, javaslatokat teszünk a legideálisabb megoldásokra, feltárjuk a projekttel járó kötelezettségeket, segítünk meghatározni azok pályázati szempontból jelentős pontokat hozó, de nem túlzó mértékét. Ennek megfelelően igyekszünk olyan magas nyerési esélyű pályázatot készíteni, melynek megvalósítása nem haladja meg az ügyfél lehetőségeit. Az akciótervek ismerete által képesek vagyunk természetesen klienseink középtávú céljait is szaktanácsadói tudásunkkal segíteni, ezzel is törekedve a hosszú távú együttműködésre.
Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette figyelmét, bővebb információért hívja központi ügyfélszolgálatunkat az +36-20/377-9200-as telefonszámon, vagy írjon nekünk az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!
 

Fejleszteni szeretne, forrásra van szüksége?

Great Docs and Support

 

PÁLYÁZZON, használjuk ki az Uniós vissza nem térítendő forrásokat!

Munkatársaink nem csak a pályázatok felkutatásában, megírásában és levezénylésében segítenek Önnek, hanem igény esetén a hitelügyintézésben és biztosításban is.

Amit az uniós pályázathoz kínálunk:

  • Ingyenes pályázati audit (díjmentesen megvizsgáljuk, hogy cége el tud-e indulni a pályázaton)
  • Pályázati tanácsadás (tanácsadóink segítenek Önnek, hogy a legtöbbet tudja kihozni uniós projektjéből)
  • Sikerdíjas pályázatírás (Ön csak akkor fizet, ha nyert, így nem érheti veszteség)
  • Teljes körű pályázati projektmenedzsment (minden lehetséges – a pályázattal kapcsolatos – adminisztratív terhet leveszünk a válláról, így Önnek nem kell időt pazarolnia a bonyolult pályázati rendszer megismerésére)

Az igényfelmérő kérdőív a "Letöltések" menüpontban található, igény esetén ezt kérnénk kitöltve számunkra visszajuttatni.
Tovább az igényfelmérő illetve előminősítő kérdőívhez.

 

Megújuló energia - napelemes és szélgenerátoros rendszerek

Native RTL SupportCégünk igény esetén segíteni tud azáltal, hogy alternatív energiaforrások bevonásával drasztikusan lecsökkentsük az egyes háztartások, közintézmények, létesítmények energiafogyasztását.

Profilunk közé tartozik a napelemek és szélgenerátorok forgalmazása, napelemes, szélgenerátoros illetve hibrid rendszerek telepítése valamint ipari méretű fotovoltaikus erőművek építése.
Olyan komplex rendszerek megtervezését és teljes körű kivitelezését is föl tudjuk ajánlani, ahol a nap által termelt elektromosság az épület teljes energia igényét, - beleértve a fűtést is,- ki tudja szolgálni.