CímlapSzolgáltatásokPR, Marketing

PR, Marketing

Animáció, intró, banner és egyéb látványos dekorációs elemek.

Amikor a technika és a kreativitás találkozik.

A flash technika segítségével az interneten azelőtt soha nem látott látványos és hatásos dekorációs elemek készíthetőek. A kizárólag flash technikával készített weboldalakat csak kivételes esetekben javasoljuk ügyfeleinknek viszont dekorációs elemekhez az oldalon kiváló megoldást tud nyújtani ez a módszer mivel a grafikai lehetőségei gyakorlatilag korlátlanok.

Üzleti weboldalaknál a leginkább flash bannerek és animációs fejlécek készülnek így, ám ugyanezzel a technikával oldható meg a legjobban videó és hanganyag elhelyezése is az oldalon.

 

Mi a banner és miben más a flash banner?

A banner egy elterjedt internetes képi reklámozási forma. Gyakorlatilag egy képet vagy animációt jelent amit a tulajdonos más oldalakon helyez el. Vannak szabvány méretek (pl. 120x60px, 468x60px, 728x90px, stb.) ám minden oldal tulajdonos szabadon meghatározhatja, hogy mekkora méretet kér hirdetőjétől valamint azt, hogy mekkora lehet a fájl letöltési mérete.

A hagyományos bannerek egy állóképből vagy 2-3 képkockát váltogató mozgóképből állnak. Ezzel szemben a flash bannerek látványos animációkat, mozgásokat, képeket és feliratokat is tartalmazhatnak.

Banner rendeléskor mindössze a szöveget, a felhasználandó képeket és a méreteket kell megadnia, a kreatív tervezést ránk bízhatja. Természetesen ha pontos elképzelése, igényei vannak azokat is elkészítjük önnek.

Animációk, dekorációs elemek.

Szinte nincs olyan weboldal amit ne dobna fel egy látványos animáció, vagy ne növelné a hatékonyságát egy profin elkészített bemutató a kínált termékekről vagy szolgáltatásokról. Használható egyes oldalak, leírások mellé vagy akár az egész oldal fejlécébe. A hatásosan elkészített animáció növeli látogatóiban a minőség érzetét!


Az ön oldala nyújt vizuális élményt látogatóinak?

Multimédiás CD tervezés.
Hatalmas információ mennyiség egy pici adathordozón.

CD vagy DVD adathordozóra rögzített multimédiás bemutató anyagán rengeteg információt tárolhat, akár egész terméklistákat, e-könyveket, zenei és film anyagokat. Használja ki, hogy minden információt átadhat egy helyen vásárlóinak, megrendelőinek és mind külsejében mint tartalmában és felépítésében a cége arculatához igazított adathordozón. Promóciós anyagokhoz akár videómelléklettel, képgalériával, termékek, szolgáltatások részletes ismertetésével, különleges látvány elemekkel, animációkkal. Teljeskörű design kialakítása, a háttérzene komponálástól a vizuális effektekig. Interaktív névjegykártyaként felhasználható marketingeszköz, amely akár az ön saját honlapjával frissül, így nem évül el és még évek múltán is az Ön aktuális portfóliója lehet.

 • reklámanyagok terjesztéséhez - a legbiztosabb mód, hogy reklámja eljusson célpiacához
 • cégismertetőhöz, videó felvételekhez - névjegykártya ami bemutatja cégét
 • referenciaanyagokhoz - rendszerezett és átlátható bemutatkozás
 • zenei felvételekhez - különleges bemutatkozás zenekaroknak, iskoláknak és szervezeteknek
 • oktatóanyagokhoz - kisméretű, ám nagy tudású információ halmaz
 • exkluzív meghívókhoz - legyen már a meghívó is egy szép emlék
 • árlistákhoz és katalógusokhoz - könnyen terjeszthető a teljes áruválaszték egy lemezen
 • honlap offline terjesztéséhez - honlapját bármikor megtekinthetik internetkapcsolat nélkül is

A névjegykártya CD hatékonyságának egyik fő eleme, ugyanis a hagyományos névjegyekhez képest felmérhetetlenül sok információ fér el rajta, látványos és élvezetes módon bemutatva. Akár az ön egész internetes honlapja is szerepelhet az adathordozón, és bármelyik számítógépen internetkapcsolat nélkül böngészhető lesz bemutatkozása. Elkészíthetünk videó filmet vagy kép galériát is a CD-re, és az így kapott anyagot az összes asztali DVD lejátszó és számítógép meg tudja jeleníteni, nincs szükség telepítésre. Különleges formában is rendelhető a CD, akár szív alakban, vagy a hagyományos formánál a csomagolása lehet rendkívül egyedi.

Bővebben...

 

Fejleszteni szeretne, forrásra van szüksége?

Great Docs and Support

 

PÁLYÁZZON, használjuk ki az Uniós vissza nem térítendő forrásokat!

Munkatársaink nem csak a pályázatok felkutatásában, megírásában és levezénylésében segítenek Önnek, hanem igény esetén a hitelügyintézésben és biztosításban is.

Amit az uniós pályázathoz kínálunk:

 • Ingyenes pályázati audit (díjmentesen megvizsgáljuk, hogy cége el tud-e indulni a pályázaton)
 • Pályázati tanácsadás (tanácsadóink segítenek Önnek, hogy a legtöbbet tudja kihozni uniós projektjéből)
 • Sikerdíjas pályázatírás (Ön csak akkor fizet, ha nyert, így nem érheti veszteség)
 • Teljes körű pályázati projektmenedzsment (minden lehetséges – a pályázattal kapcsolatos – adminisztratív terhet leveszünk a válláról, így Önnek nem kell időt pazarolnia a bonyolult pályázati rendszer megismerésére)

Az igényfelmérő kérdőív a "Letöltések" menüpontban található, igény esetén ezt kérnénk kitöltve számunkra visszajuttatni.
Tovább az igényfelmérő illetve előminősítő kérdőívhez.

 

Megújuló energia - napelemes és szélgenerátoros rendszerek

Native RTL SupportCégünk igény esetén segíteni tud azáltal, hogy alternatív energiaforrások bevonásával drasztikusan lecsökkentsük az egyes háztartások, közintézmények, létesítmények energiafogyasztását.

Profilunk közé tartozik a napelemek és szélgenerátorok forgalmazása, napelemes, szélgenerátoros illetve hibrid rendszerek telepítése valamint ipari méretű fotovoltaikus erőművek építése.
Olyan komplex rendszerek megtervezését és teljes körű kivitelezését is föl tudjuk ajánlani, ahol a nap által termelt elektromosság az épület teljes energia igényét, - beleértve a fűtést is,- ki tudja szolgálni.