CímlapSzolgáltatásokPR, MarketingKiadványszerkesztés

Weblinks

Kiadvány és egyéb grafikai tervezés

Ha az ön weboldalán vagy kiadványaiban rossz minőségű fotók, képek szerepelnek azzal rengetek leendő vásárlót veszít el!

Manapság a marketing rengeteg ága virágzik, sokan hatékonyan használják az internetet, újságokat és más médiumokat vállalkozásuk gyarapodására. Ám van egy dolog ami szinte mindegyikben közös mégsem kap elég hangsúlyt! Ez a felhasznált képi anyagok hatása a vásárlókra. Pedig az ember vizuális lény azt hiszi el amit lát. Mit gondol az ön termékét, szolgáltatását vagy éppen cégét milyennek látják?

Reklám anyagaiban és weboldalán rendkívül fontos, hogy a felhasznált grafikai elemek is a profizmust és a minőséget mutassák piaca felé! Tudat alatt mindenről már az első pillantásra eldöntjük, hogy milyen a minőség, mennyire éri meg az árát.

Ahogy első látásra kialakul pusztán a külső alapján véleményünk embertársainkról ugyanúgy döntő szerepet játszik a vizualitás az üzletben is.

Munkatársaink szakértelme és kreativitása garancia, hogy az ön számára készített grafikai elemek is segíteni fogják vállalkozását, pozitív és határozott képet alakítanak ki vásárlóiban!

 • cég és termék logó tervezés
 • hagyományos és multimédiás névjegykártya tervezés
 • levélpapír, boríték, mappa és egyéb irodai cikket céges arculathoz igazítása
 • arculathoz illeszkedő honlap készítése
 • ajándék és reklámtermékek tervezése és kivitelezése
 • plakát, szórólap, meghívó és más nyomdai kiadványok tervezése
 • csomagolások, dobozok, könyv és CD borítók tervezése
 • kézzel készített grafikák, festmények készítése
 • egyéb grafikai és grafikusi munkák készítése
 

Fejleszteni szeretne, forrásra van szüksége?

Great Docs and Support

 

PÁLYÁZZON, használjuk ki az Uniós vissza nem térítendő forrásokat!

Munkatársaink nem csak a pályázatok felkutatásában, megírásában és levezénylésében segítenek Önnek, hanem igény esetén a hitelügyintézésben és biztosításban is.

Amit az uniós pályázathoz kínálunk:

 • Ingyenes pályázati audit (díjmentesen megvizsgáljuk, hogy cége el tud-e indulni a pályázaton)
 • Pályázati tanácsadás (tanácsadóink segítenek Önnek, hogy a legtöbbet tudja kihozni uniós projektjéből)
 • Sikerdíjas pályázatírás (Ön csak akkor fizet, ha nyert, így nem érheti veszteség)
 • Teljes körű pályázati projektmenedzsment (minden lehetséges – a pályázattal kapcsolatos – adminisztratív terhet leveszünk a válláról, így Önnek nem kell időt pazarolnia a bonyolult pályázati rendszer megismerésére)

Az igényfelmérő kérdőív a "Letöltések" menüpontban található, igény esetén ezt kérnénk kitöltve számunkra visszajuttatni.
Tovább az igényfelmérő illetve előminősítő kérdőívhez.

 

Megújuló energia - napelemes és szélgenerátoros rendszerek

Native RTL SupportCégünk igény esetén segíteni tud azáltal, hogy alternatív energiaforrások bevonásával drasztikusan lecsökkentsük az egyes háztartások, közintézmények, létesítmények energiafogyasztását.

Profilunk közé tartozik a napelemek és szélgenerátorok forgalmazása, napelemes, szélgenerátoros illetve hibrid rendszerek telepítése valamint ipari méretű fotovoltaikus erőművek építése.
Olyan komplex rendszerek megtervezését és teljes körű kivitelezését is föl tudjuk ajánlani, ahol a nap által termelt elektromosság az épület teljes energia igényét, - beleértve a fűtést is,- ki tudja szolgálni.